Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 31 augusti 2012

Norwich hemma

Medan transferfönstret långsamt är på väg att stängas och klubbens ordförande Daniel Levy stressar runt för att slutföra de sista affärerna på Levy-time så förbereder sig laget för morgondagens hemmamatch mot Norwich där seger är ett måste. Adebayor borde nu vara redo för att spela från start och jag tror även Dembele går rakt in i startelvan.

En som dock inte är med imorgon är publikfavoriten Rafael Van der Vaart som idag tyvärr lämnade Spurs för Hamburg. Transfern drevs på av familjeskäl då Rafas flickvän jobbar i Tyskland men Spurs fick även ovanligt bra betalt för en 30-åring. Rafa kommer för alltid att vara ihågkommen som anden som dök upp ur den magiska faxen på Levy-time, som visade stort hjärta och engagemang för klubben och som hyschade åt goonerfansen.


Nu tar vi tag i det här och vinner säsongens första match imorgon - come on you Spurs!

Friedel
Walker - Gallas - Verthongen - Assou-Ekotto
Dembele - Sandro
Lennon - Sigurdsson - Bale
Adebayor

3 kommentarer:

  1. Det får max vara 11 utespelare på planen

    SvaraRadera
  2. Anonym:
    De är elva stycken, jag lovar. Vänsterbacken har ett dubbelnamn.

    SvaraRadera