Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 7 augusti 2012

Nya anfallare behövs snabbt

Med bara tio dagar kvar till premiären av Premier League har Spurs fortfarande inte löst sina anfallsproblem. Jermaine Defoe är just nu den enda erfarna anfallaren i truppen och ska tillsammans med den lovande 93:an Harry Kane göra lagets mål. Alla inser att det inte kommer att räcka.

Just nu pågår naturligtvis en intensiv jakt efter nya forwards och två huvudkandidater är tydliga. Att Spurs har viljat knyta till sig Emmanuel Adebayor permanent har varit känt länge efter hans lyckade låneår men förhandlingarna har dragit ut på tiden på grund av hans lönekrav. Transfern förväntas dock bli klar snart. Den andra spelaren som Spurs jagar just nu är Leandro Damiao som spelar för Brasilien i London-OS. Här är det lite oklart hur nära Spurs är men bud ska ha lämnats och det är en fördel att spelaren befinner sig i England nu ifall det snabbt skulle bli dags för en medical.

Även förra året gjorde Spurs flera sena transfers i augusti vilket kostade laget två förnedrande förluster mot Manchesterlagen. Frågan är om årets sena transfers också kommer kosta poäng för att man inte hinner spela samman laget ordentligt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar