Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 5 augusti 2012

Peking borta

Imorgon har Blåvitt en chans att skapa en vinnande trend om man lyckas ta sin andra raka seger borta mot Norrköping. Blåvitt går in i matchen som underdogs vilket sänker kraven något och kan vara en fördel för vårt lag som ju har haft så grymt svårt att hantera mental press den här säsongen.

Man ska ju inte ändra i ett vinnande lag men några förändringar är nog aktuella offensivt. Selakovic är avstängd denna match och Stiller fungerar oftast bättre som super-sub än som startspelare. Det borde ge Allansson och Sobralense platser i startelvan och de som främst kan räkna med inhopp i denna match är Bärkroth, Moberg-Karlsson och Gerzic.

Dahlin
Salomonsson - Johansson - Waehler - Dyrestam
Allansson - Farnerud - Haglund - Hysen
Sobralense - Söder

För mig blir det imorgon ett besök till Norrköping där jag inte har varit på bortaresa sen 90-talet. Det ska bli lite extra intressant att för första gången se Pekings ombyggda arena. Nya Parken tar ungefär som Gamla Ullevi drygt 17000 åskådare men är till skillnad från vår arena byggd i en etage vilket jag tycker är bättre för arenor i den storleksklassen.

2 kommentarer:

  1. Den startelvan hoppas jag också på samt de nämnda bytena. Känns logiskt och rätt.

    SvaraRadera
  2. Rekommenderar ett byte: Bort med Stahre!

    SvaraRadera