Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 18 augusti 2012

Trist att förlora

En oviss premiärmatch slutade dessvärre med förlust med 1-2 efter en sen straff för Newcastle. Lite trist för sett till chanserna i första halvlek så borde Spurs ha fått med sig minst en poäng. En hel del såg väl okej ut idag spelmässigt men saknaden av en spelfördelare á la Modric och en anfallare á la Adebayor märktes tydligt. Men inte ens med sådana spelare i laget åker man upp och vinner borta mot Newcastle på beställning så jag bär förlusten med stoiskt lugn (nåja...).

Nu har man en vecka på sig att lösa en del transferknutar till nästa match mot West Bromwich hemma. Modric lär lämna för Real Madrid under den kommande veckan och Portos innermittfältare João Moutinho ryktas ha setts i London de senaste dagarna så man får hålla tummarna där. Dessutom väntar vi ju på ett avslut kring anfallarna Leandro Damiao samt Emanuel Adebayor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar