Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 22 augusti 2012

Två år som bloggare

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju och det känns som det var igår som jag blåste ut det första födelsedagsljuset för bloggen. Men idag har Bluewhite & Lilywhite blivit två år och jag är nu uppe i över 600 inlägg. När jag tittar på statistiken för bloggen kan jag fascineras över att det HÄR fortfarande är det mest lästa inlägget på bloggen med närmare 1500 unika läsare. Har jag verkligen inte skrivit något bättre och mer intressant under nästan två års tid? :-)

Bloggen förändras ju långsamt över tid och olika trender kommer och går. För ett år sen hade jag lite mer fokus på liverapporter från tränings-, U21- och juniormatcher via twitter men sen dess har många fler blåvita fans hittat till twitter och bidrar med rapporter därifrån så jag har minskat detta lite. Det passar mig dessutom bra då tiden inte alltid räcker till allt. Senaste årets fetish har varit att skriva önskade startelvor och lite mer texter före och efter match.

Under det senaste året har jag även engagerat mig i Alltid Blåvitt-redaktionen på Svenska Fans och försöker hålla isär det dubbla skrivandet genom att köra ett mer nyhetsbaserat skrivande (match, textuppdateringar, intervjuer etc) på Alltid Blåvitt och ett mer åsiktsbaserat skrivande här. Ett favoritområde som fotbollsekonomin håller jag dock helt här liksom skrivandet om Spurs.

Nu blåser vi ut ljuset i födelsedagstårtan och kör raskt igång med det tredje året!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar