Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 27 augusti 2012

Vad kan Bjärsa tillföra?

Mattias Bjärsmyr ryktas det om just nu i GP och jag är lite skeptisk. Vad kan en spelare som inte ens får fullfölja sin provträning hos holländska ligans jumbo tillföra just nu? Vi behöver startelvaspelare, inte renoveringsprojekt.

Att lösa Bjärsmyr är säkert ingen billig lösning med tanke på lön och sign-on och det blir stora kostnader initialt för årets resterande tio matcher. Kanske blir det dessutom färre matcher än så i år för Bjärsa är ju bevisligen inte i fysisk toppform - ett prestationsbaserat kontrakt vore nog på sin plats. En värvning av honom är kanske en bra satsning långsiktigt men på nåt sätt tror jag inte att en 26 årig Bjärsmyr är helt klar med sin utlandskarriär och vi riskerar att bara bli en kort mellanstation tills han hittar något bättre.

Är detta verkligen det bästa man kan hitta på transfermarknaden just nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar