Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 24 augusti 2012

West Brom hemma

Efter en förlust i premiären är det dags för Spurs att imorgon ta säsongens första seger. Och med Adebayor i laget har man nu lite fler offensiva alternativ. Dessutom verkar det vara febril aktivitet på Spurs träningsanläggning där Levy setts med en ännu ej identifierad mörkhyad spelare och även skakat hand med Luka Modric innan denne lämnade träningsanläggningen - kanske för sista gången? Luka kommer nog att relativt snart presenteras som klar för Real och vissa rykten talar även om att Spurs kommer att presentera nyförvärv i samband med morgondagens hemmamatch.

Kaboul har dragit på sig en mindre skada och är inte med i morgondagens match men utöver det så är det nog en ganska väntad startelva imorgon. Ett frågetecken är dock om det blir Rafael Van der Vaart eller Gylfi Sigurdsson som tar platsen på det offensiva mittfältet.

Friedel
Walker - Gallas -Verthongen - Assou-Ekotto
Sandro - Livermore
Lennon - Sigurdsson - Bale
Adebayor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar