Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 1 september 2012

Deja vu?

Ny säsong, ny tränare, ny spelidé, många nya spelare, svårighet att göra mål och många tappade poäng i slutet av matcherna...trodde jag redan hade genomlidit det värsta men nu verkar Spurs sikta på att upprepa Blåvitts fiaskoinledning på säsongen. Två poäng efter tre omgångar är ett rejält misslyckande och att ha tappat de värdefulla poängen i 80:e, 91:a och idag 85:e minuten svider rejält.

Att Spurs var aktiva så sent under transferfönstret straffar sig nu då de nyanlända spelarna inte har kunnat spelas in i laget ordentligt. Fortfarande bedöms inte Adebayor vara redo för 90 minuter och Dembele har väl knappt hunnit träna med laget ordentligt. Båda dessa fick hoppa in i andra halvlek och lyfte laget men det räckte inte hela vägen. Hur kul det än är att se Levy göra bra affärer i slutet av transferfönstret så är det ett klassiskt fall när snålheten bedrar visheten. Tid är också pengar.

Nu är det landskampsuppehåll och det ger AVB två veckor att spela ihop laget och få bl a Adebayor i matchform och kanske även Parker tillbaka från skada. Nästa match den 16 september är mot Reading borta och där är tre poäng ett absolut måste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar