Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 19 september 2012

Lazio hemma

Imorgon börjar gruppspelet i Europa League för Spurs och man har Lazio, Panathinaikos och Maribor i gruppen där första matchen är mot Lazio hemma. Signalerna från AVB är att man kommer att satsa på den här turneringen i år men samtidigt så är man inne i en period med två matcher i veckan vilket ställer krav på en viss spelarrotation.

I mål lär säkert nyförvärvet Lloris få göra debut och i backlinjen kanske man passar på att lufta någon av Caulker och Dawson. Även i anfallet lär vi sannolikt få se en debut av nyförvärvet Dempsey men resten av uppställningen är svår att gissa sig till - kanske får någon av ungdomarna Carroll och Townsend plats i startelvan? På skadelistan finns just nu Gomes, Kaboul, BAE, Livermore, Parker och Adebayor.

Spurs vill nog ha en bra start i den här turneringen så det lär trots allt bli en hyfsat stark startelva imorgon. Kanske något åt det här hållet:

Lloris
Walker - Caulker - Verthongen - Naughton
Huddlestone - Dembele
Lennon - Sigurdsson - Townsend
Dempsey

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar