Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 22 september 2012

QPR hemma

Matcherna kommer tätt nu och redan imorgon spelar Spurs igen mot Queens Park Rangers. I matchen mot Lazio i torsdags ställde man upp med ett förvånansvärt ordinarie lag och frågan är nu om alla dessa är helt redo för ny match. Kyle Naughton fick t ex en smäll i slutet av matchen och är lite osäker inför morgondagen men bedöms nog kunna spela.

Mer oroväckande är det att Adebayor fortfarande är skadad för i matchen mot Lazio var Spurs ganska ineffektiva framför mål, trots stort spelövertag. Defoe i all ära men han kan inte nagla fast bollen i motståndarnas straffområde på samma sätt som Adebayor kan. Dessutom är ju Defoe extremt självisk och går på avslut i de mest omöjliga lägen istället för att leta passningsalternativ.

Lloris gjorde en bra debutmatch i mål mot Lazio men frågan är om inte Friedel får stå i ligan ett tag till medan Lloris får fortsätta i cuperna. Det är ju Carling Cup på onsdag kommande vecka och Europa League på torsdag veckan därpå så det borde inte vara nåt problem att ordna speltid åt båda dessa målvakter. Lite värre är det nog för de övriga två målvakterna Cudicini och Gomes som inte lär få någon speltid alls.

Friedel
Walker - Gallas - Verthongen - Naughton
Sandro - Dembele
Lennon - Sigurdsson - Bale
Defoe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar