Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 24 september 2012

Tillbaka i bottenstriden igen

Blåvitt har nu två gånger den här säsongen misslyckats med att besegra Allsvenskans sämsta lag och återigen påmint oss hur avgrundsdjup lägstanivå årets trupp har och hur svårt man har att göra mål. Nu är vi bara fyra poäng från kvalplats och är tillbaka i bottenstriden igen och allt känns SKIT!

Att se ett tioårigt barn trippa omkring och göra alibi-löpningar i vårt anfall och bli avväpnad lekande lätt varenda gång gör mig heligt förbannad. Den enda resoluta löpning Söder gjorde idag var i andra halvlek när han sprang mot sidlinjen för att byta med Stiller!

Idag följde Logi med ganska bra i anfallsspelet men i försvarsläge inger han inget förtroende och hans passningsspel är skrämmande uselt emellanåt. Det är inte ok att ohotad misslyckas med att slå en enkel passning till en medspelare med 5-10 meters marginal!

Vad syftet var med att byta in Gerzic idag förstår jag inte. Det enda det ledde till var att vi förlorade våra högeranfall samt bredden på mittfältet. Dessutom innebar det en rad positionsändringar där Tobbe avslutade matchen som högerytter och Sobra som vänsterytter och allt såg ut som hela-havet-stormar!

Bjärsmyr, JJ och Sobra var de spelare som skötte sig bäst idag även om Sobra blir lite nonchalant i sitt passningsspel emellanåt. Bäst av alla idag var dock tifogänget som skapade en vacker skapelse på temat Vår himmel är erat helvete. Jag hoppas den kreationen blir ett bestående minne på näthinnan för gaisarna när de försvinner från Allsvenskan för gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar