Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 18 september 2012

U21 mot Brage på Jonsereds IP

Idag blev det en resa till Jonsereds IP efter jobbet för att se Blåvitts första match i U21-slutspelet mot Brage. Matchen började så tidigt som 17.00 vilket väl främst beror på att arenan saknar belysning. Senare under hösten får man flytta matcherna till en plan med belysning alternativt starta ännu tidigare. Matchen slutade med en säker seger med 3-1 och Blåvitt får en bra start i denna första fas av slutspelet där man möter Brage, Norrköping och Värnamo i en enkelserie.

Idag förde Blåvitt matchen nästan hela tiden där Gerzic och Allansson var bra på innermittfältet och tillsammans med yttrarna Sebastian Ohlsson och Sam Larsson skapade många anfall matchen igenom. De blåvita målen gjordes av David Moberg-Karlsson, Sam Larsson och Hannes Stiller och det känns positivt att alla våra offensiva alternativ har en bra form inför hösten.Särskilt kul är det att se Sam Larsson tillbaka efter en längre skadeperiod och att han är så delaktig i anfallsspelet och även får göra mål.

Blåvitt startade matchen så här:
Dahlin
Bratt - Zachrisson - Azulay - Mohiden
Ohlsson - Allansson - Gerzic - Larsson
Stiller - Moberg-Karlsson

Byten i andra halvlek:
Gerzic ---> Dizdar
Larsson ---> Dahl
Ohlsson ---> Bergsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar