Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 20 oktober 2012

Easy come easy go

Lika snabbt som Spurs vände 0-1 till 2-1, lika snabbt vände Chelski tillbaka det till 3-2 och satte dessutom en sista spik i kistan på övertid. En svängig match där man slets mellan hopp och förtvivlan slutade således med det sistnämnda.

Spurs kom kraftigt försvagade till match med sena återbud från Dembele (skadad?) och Bale (födande fru) och det satte sin prägel på spelet. Anfallen var få och fantasilösa och endast Lennon briljerade emellanåt medan övriga offensiva spelare allt som oftast vände hemåt. I andra halvlek blev anfallsspelet lite rakare och rappare men det räckte inte riktigt till.

Idag hade dessutom en stor del av försvaret en usel dag på jobbet. Friedel släppte skott förbi sig som en reaktionssnabb Lloris säkert hade haft bättre chans att rädda. Bland backarna bjöd främst Gallas och Walker på många enkla misstag som gjorde det så lätt för Mata i Chelski.

Det var ett tag sen som jag upplevde en förlust på plats på White Hart Lane men idag var det dags igen. Bara att trösta sig med några extra pints i London ikväll innan det är dags att resa hem imorgon för att hinna till nästa match.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar