Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 17 oktober 2012

Matcher som man bara ska vinna

Landskampsuppehållet är äntligen slut och den riktiga fotbollen kan nu fortsätta. Både Spurs och Blåvitt hade ju en formtopp alldeles före uppehållet och frågan är om man har lyckats bevara formen under dessa veckor.

Blåvitt har sex raka matcher utan förlust och det är ju bra även om jag fortfarande har svårt att släppa att man tappade poäng i derbyt mot Gais. Jag blir arg bara jag tänker tillbaka på den matchen och att Blåvitt redan har åkt ur alla serier/slutspel för U och J-truppen gör mig inte mildare i sinnet. Jag undrar fortfarande var vinnarkulturen har tagit vägen? Hur som helst, Bärkroth och Haglund verkar vara tillbaka i laget efter sina skador och tillbaka är även Bjärsmyr, Farnerud och Salomonsson efter sina avstängningar. Det betyder att man kan ställa upp med en mycket stark trupp till söndagens match mot gnhiet där man bara SKA vinna!

Spurs har nio raka matcher utan förlust och i landskampsuppehållet har spelare som Lloris, Bale, Dempsey och Sigurdsson gjort bra ifrån sig för sina länder. På hemmaplan har Adebayor fått ännu mer träningstid i sina långa ben och spelare som Parker och Assou-Ekotto verkar vara hyfsat nära comeback. Till lördagens match mot Chelski kan även Spurs ställa upp med en mycket stark trupp och även detta är en match som man bara SKA vinna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar