Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 7 oktober 2012

Nio raka utan förlust

Efter 310 raka matcher i Premier League fick Brad Friedel idag maka på sig i Tottenhams mål och ge plats åt Hugo Lloris. Och fransmannen gjorde ingen besviken utan dominerade i sitt straffområdet och motade säkert alla skott.

Spurs tog en väntad seger mot Aston Villa idag men den satt som vanligt långt inne. Fortfarande sitter inte spelet som det ska utan många av anfallen är korta sekvenser som avslutas med skott i blindo. När Adebayor byttes in i andra halvlek lyckades man dock nagla fast bollen högre upp i banan och då kändes det för första gången i matchen som att Spurs hade ett spelövertag och fick till längre spelsekvenser. Men man ska väl inte klaga för mycket när Spurs nu har nio raka matcher utan förlust och fyra raka segrar i Premier League.

Nu är det en dryg veckas landslagssuppehåll och även om många Spursspelare är på landslagsuppdrag så innebär det ändå lite vila för en sliten trupp. Dessutom hinner Adebayor jobba upp matchformen och kanske hinner några av Assou-Ekotto, Naughton, Parker och Livermore komma tillbaka från sina skador. Om två veckor, när ligan återstartar, möter ett förhoppningsvis nyladdat Spurs serieledarna Chelsea hemma på White Hart Lane - och jag finns på plats då! :-)

Kommer ha bra placering som vanligt när Spurs möter Chelsea den 20/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar