Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 29 oktober 2012

Officiellt, halvofficiellt eller bara rykte

Efter en tid med ovisshet och tystnad så har det smattrat ut en del besked under dagen kring IFK Göteborg.

Det officiella beskedet som har kommit ut idag är att Blåvitt byter tränare för U-truppen och det är något jag välkomnar. Jens Wålemark har tyvärr inte alls lyckats få U-laget att prestera och det har även sett mediokert ut rent spelmässigt. Nu tar Alf Westerberg över och även om det inte står något om detta så tolkar jag det som att Thomas Olsson blir kvar som biträdande tränare.

Det halvofficiella beskedet idag är att ordförande Kent Olsson meddelar att det inte planeras några förändringar avseende sportchef och tränare inför nästa år och där är jag inte lika positiv. Att Mikael Stahre ska sitta kvar som tränare även nästa år tycker jag är rimligt men jag hyser just nu mycket tvivel kring det ledarskap som Håkan Mild står för som sportchef. Även om jag inte riktigt gillar detta besked så är det dock ändå bra att klubben kommunicerar ut det så att vi har något att förhålla oss till.

Dagens tredje budskap är ett rykte att Nabil Bahoui från Brommapojkarna ska vara på väg till Blåvitt. Jag vet inte särskilt mycket om spelaren men jag har ju tidigare efterlyst fler värvningar från just Superettan så jag är försiktigt positiv. Jag utgår ifrån att han är välscoutad och eftersom han har ett utgående kontrakt så blir han ju någorlunda billig att teckna kontrakt med. Dessutom verkar han kunna göra mål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar