Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 21 oktober 2012

Slarvigt skrivet

En artikel från 2010 verkar ha skapat en del förvirring kring kontraktslängden för både Stefan Selakovic och Jakob Johansson. I artikeln står det ju att Sella har kontrakt över 2013 och att JJ har kontrakt t o m 2014, dvs inklusive 2014 enligt korrekt svenska.


Det här är ju information som alla berörda fotbollssajter, t ex fotbollstransfer och transfermarkt, har kopierat och lagt in i sina faktafiler. Under sommaren i år har det dock i allt fler artiklar blivit klart att Sellas kontrakt går ut i år och nu börjar det dyka upp artiklar som säger att JJ´s kontrakt går ut redan efter 2013. Förvirringen är total.


Jag tycker det är lite slarvigt av Blåvitt att lägga ut så otydlig information och att inte korrigera eventuella felaktigheter. Förutom den allmäna förvirringen så blir det ju svårare att värdera och analysera den blåvita truppen om man inte kan vara säker på de utkommunicerade kontraktslängderna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar