Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 21 oktober 2012

Solna hemma

På väg hem från London nu och jag hoppas att jag ska få uppleva åtminstone en seger den här helgen. Och dagens match mot orcherna från Mordor har betydelse - förutom att detta är en av säsongens naturliga prestigematcher så handlar det för Blåvitt att fortsätta den vinnande trenden samt jaga ikapp Malmö i maratontabellen. Sex raka utan förlust får gärna bli sju idag!

Mikael Stahre har en stark skadefri trupp till sitt förfogande och jag utgår ifrån att han inte ändrar för mycket i den just nu "givna" startelvan. Kanske skulle man kunna tänka sig Söder istället för Stiller i anfallet men den senare känns mer effektiv och fokuserad framför mål.

Om matchbilden tillåter hoppas jag på inhopp i andra halvlek för ungdomar som Joel Allansson, Sam Larsson och David Moberg-Karlsson då det gäller att se framåt mot 2013 och ge våra framtidsnamn mycket speltid. Särskilt Sam som fått året förstört av skador hoppas jag får göra sin allsvenska debut snart.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Waehler - Jonsson
Selakovic - Farnerud - Johansson - Hysén
Sobralense - Stiller

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar