Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 27 oktober 2012

Split vision imorgon

Imorgon krockar Blåvitts bortamatch mot Örebro (kl 15.00) med Tottenhams bortamatch mot Southhampton (kl 16.00) vilket innebär en del svåra val.

Tottenham har en svag vecka bakom sig med förlust mot Chelsea och bara oavgjort mot Maribor. Skadorna på nyckelspelare har varit många och anfallsspelet har haltat betänkligt. Imorgon borde fler startelvaspelare finnas tillgängliga även om det är lite osäkert med Adebayor. Med alla hans skador hittills och bara några få korta inhopp så har han inte kunnat bidra till Spurs anfallsspel än så länge - kanske måste Spurs köpa in ytterligare en anfallare i vinter?

Lloris
Walker - Gallas - Caulker - Vertonghen
Sandro - Dembele
Lennon- Sigurdsson - Bale
Defoe

Även Blåvitt gjorde en svag match mot Mordor i söndags och med tre omgångar kvar hoppas jag verkligen inte att spelarna redan har stängt av mentalt. Att komma på den övre halvan av tabellen har fördelar när Svenska Cupen ska lottas och det gäller även att inte låta Malmö rinna iväg i maratontabellen. Dessutom behöver Stahre & spelarna få med sig ett positivt avslut som man kan bygga vidare på inför nästa säsong.

Med Farnerud sjuk känns Gerzic som det bästa valet på innermittfältet bredvid JJ. Sam Larsson gjorde ett bra inhopp senast som yttermittfältare men jag hade hellre sett honom på hans bästa position som anfallare/släpande anfallare. I min startelva tar han Stillers plats även om jag inte tror det blir så imorgon.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Waehler - Jonsson
Selakovic - Johansson - Gerzic - Hysén
Sobralense - Larsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar