Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 27 november 2012

Liverpool hemma

I matchen mot West Ham i söndags visade flera viktiga spelare riktigt bra form och nu kan man bara hoppas att de tar med sig detta till morgondagens möte med Liverpool. Fortsätter Lloris att göra galna reflexräddningar och fortsätter Dawson att leda backlinjen klokt så kommer vi att hålla tätt bakåt.

Framåt hoppas jag att Dempsey fortsätter att ta för sig och understödja Defoe i anfallet. Tror inte Dembele är redo för spel från start men räknar med att han hoppar in under matchens gång. Våra yttrar är ju givna men jag börjar bli lite orolig att man sliter ut Lennon och Bale i brist på alternativ - förutom Liverpoolmatchen som sista match i november är det ju hela sju matcher att spela under december månad.

Transferfönstret i januari rycker allt närmare och man kan bara hoppas att AVB redan har utsett sina transfermål och försöker säkra dem så tidigt som möjligt under transferfönstret. Adebayor försvinner ju till afrikanska mästerskapen under en månads tid och vi behöver även få in en kreatör centralt.

Lloris
Walker - Dawson - Caulker - Vertonghen
Lennon - Sandro - Huddlestone - Bale
Dempsey - Defoe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar