Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 4 november 2012

Sista ordet

Idag var det dags för Stefan Selakovic sista match i IFK Göteborg och den pratglade Sella fick naturligtvis sista ordet även på plan - med en läcker frispark gjorde han matchens enda mål och säkrade därmed Blåvitts tredje raka sjundeplats i Allsvenskan. Tack för allt, Sella, under dina åtta år i föreningen!

Att sluta på en sjundeplats igen är naturligtvis ett stort jävla fiasko och det borde ALLA som verkar inom föreningen IFK Göteborg veta om! Det kommer att krävas ett rejält rannsakande internt inom föreningen under vintermånaderna för att reparera det som är trasigt. Att fler spelare än Sella lämnar i vinter ser jag som självklart och om jag hade fått bestämma så hade Blåvitt även rekryterat en ny sportchef inför nästa säsong.

Nu väntar en fyra månader lång försäsong innan det blir dags för tre tävlingsmatcher i Svenska cupen i mars där Blåvitt, i och med sjundeplatsen, är garanterade två hemmamatcher. Däremellan ska spelarna ha semester i november, träna i december, spela Copa del Sol i januari och spela försäsongsmatcher på Valhalla i februari.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar