Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 8 november 2012

Skön seger i Europa League

Efter en usel föregående vecka fick äntligen Spurs lite luft under vingarna när man tog en första seger i Europa League genom att besegra Maribor med 3-1. Och det fanns en del spännande inslag i laget ikväll trots att väldigt många innermittfältare är skadade.

Adebayor gjorde äntligen 90 minuter idag och spelade tillsammans med Defoe i en 4-4-2 uppställning där Defoe var het och gjorde ett hattrick. Målen gjorde Defoe på två smörpass från Bale och ett från unge herr Tom Carroll där den sistnämnde gjorde en riktigt bra match som innermittfältare. Carroll visade bra passningsfötter och flera härliga skruvade crossbollar med sin vänsterfot och det känns som att han har stor potential även om det kanske dröjer ytterligare ett tag innan han är redo för toppmatcher i Premier League.

Spurs har avancemanget i Europa League helt i egna händer och nu gäller det istället att ladda om inför helgens svåra bortamatch mot City. Man får väl hoppas att ytterligare någon av våra innermittfältare hinner bli skadefri tills dess och att AVB fortsätter med Defoe & Adebayor på topp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar