Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 2 november 2012

Wigan hemma

Efter ett lite snöpligt uttåg ur Ligacupen i onsdags är det dags att ta nya tag i Premier League där Spurs just nu ligger fyra. Imorgon hemma mot Wigan är det bara tre poäng som räknas!

Adebayor är tillbaka i truppen igen och Spurs måste börja matcha honom för att snabbt få honom i form. Jag misstänker att Defoe spelar från start imorgon längst fram men det hade varit lite intressant att testa Adebayor som släpande anfallare. Han har ju en tendens att hämta bollar långt ner på mittfältet och röra sig lite irrationellt ut mot kanterna så det skulle kunna fungera riktigt bra.

Detta känns som en bra match att vila Walker som har spelat väldigt många matcher den här säsongen och redan ser lite sliten ut. Dessutom tror jag att det är ett bra tillfälle att fortsätta slussa in Lloris som förstemålvakt även i Premier League.

Lloris
Naughton - Gallas - Caulker - Vertonghen
Sandro - Huddlestone
Lennon - Adebayor - Bale
Defoe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar