Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 13 december 2012

Berikande möte

370 änglar dök upp till kvällens möte där Håkan Mild och Mikael Stahre analyserade säsongen 2012 och berättade hur man arbetar framåt mot 2013. Och mötet blev mer berikande än jag trodde att det skulle bli.

Och med berikande så menar jag inte att man fick några sensationella svar kring truppen eller enskilda spelare men det hade jag heller inte räknat med. Däremot bjöd man på en del intressanta fördjupade analyser och svarade tålmodigt på alla frågor på ett sätt som ingav förtroende. Jag tror att det var mentalt stärkande för alla parter att få ha det här mötet, snacka ut och vända blad inför säsongen 2013.

Om jag läser mellan raderna av det som sades vid dagens möte så letar Blåvitt ytterback och eventuellt även yttermittfältare. På anfallssidan sitter man sannolikt nöjda där Stahre särskilt lyfte fram att Tobbe ska spela som anfallare (och är fortsatt lagkapten) och att han tror mycket på Sam Larsson. Jag hoppas att Blåvitt under de kommande månaderna lyckas lösa de där sista avgörande pusselbitarna kring truppen (både förstärkningar och kontraktsförlängningar) för att man ska ha en chans att bli en guldkandidat under 2013.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar