Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 1 december 2012

Hårt matchande sliter på spelarna

Spurs är inne i en intensiv matchperiod och AVB försöker rotera i truppen efter bästa förmåga. Idag fick t ex Walker sitta på bänken och Huddlestone var inte med alls i matchtruppen. P g a skador, avstängningar och brist på alternativ så matchas dock spelarna på de offensiva positionerna hårt. T ex Bale och Lennon spelar i princip varje match och idag straffade det sig när Bale fick utgå efter en sträckning, där det hårda matchande säkert var en bov i dramat.

Nu påverkade detta inte dagens match för Spurs vann med klara 3-0 och höll sin andra nolla i ligaspelet den här säsongen. Lloris känns så säker mellan stolparna och hela backlinjen gjorde en kanonmatch idag. På mittfältet ger kombinationen Sandro och Dembele en bra balans och framåt fortsätter Defoe att ösa in mål, efter fina framspelningar av Sigurdsson och Dempsey idag.

Det återstår sex matcher under december månad och AVB kommer få fortsätta att använda hela sin trupp för att spelarna ska orka avsluta det här året på ett bra sätt. Nu är Adebayor tillbaka efter sin avstängning och jag hoppas att Bales skada bara håller honom borta någon vecka. Sex raka segrar i de kommande matcherna hade ju varit en dröm!
  • 6/12 Panathinaikos hemma
  • 9/12 Everton borta
  • 16/12 Swansea hemma
  • 22/12 Stoke hemma
  • 26/12 Aston Villa borta
  • 29/12 Sunderland borta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar