Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 16 december 2012

SuperJan avgjorde

Det blev till slut en knapp seger mot Swansea med 1-0 efter sedvanlig straffområdespanik på övertid. Denna gång fick dock inte motståndarna in bollen tack vare en kamikazeutboxning av Lloris som skickade bort bollen och skickade Michu ner i gräsmattan.

Sett till matchen så borde Spurs ha avgjort detta långt tidigare och med fler mål än bara ett. Spelinnehavet var kompakt och man anföll från alla håll men jag saknar att man slår direktinlägg från kanterna. Istället ska det snurras runt och letas efter bättre lägen vilket ger försvararna chans att samla sig. Med Bale skadad så har man få vassa offensiva bytesalternativ på bänken men idag gjorde Sigurdsson och Townsend bra inhopp när Dempsey och Adebayor gick ut.

Matchen avgjordes efter en frispark där SuperJan slog till på volley och återigen fick fira som en stålman. Med Dawson och Assou-Ekotto snart tillbaka kommer konkurrensen i Spurs backlinje att bli riktigt tuff.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar