Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 7 december 2012

Tolv minus

Det blev ett kort besök på träningen i Isladan som verkligen gjorde skäl för sitt smeknamn idag - tolv minus låg termometern på där inne.

Från A-truppen var det ett visst manfall, vilket uppställningarna nedan skvallrar om, och luckorna fylldes ut med en del juniorspelare. Gustav Engvall, Fredrik Alnäs, David Guiterez-Andersson och Sebastian Ohlsson var med från U-truppen där den förstnämnde är född så sent som 1996. Att Sebastian Ohlsson tränar vidare med A-truppen, trots att hans tid i U-truppen är över vid årsskiftet, är lite intressant för det har ju ryktats att Blåvitt överväger ett seniorkontrakt här. Även U-truppens nya tränare Alf Westerberg var med under träningen och peppade sina adepter.

Under träningen såg jag först ett kortare duellspel på liten plan där spelare möttes en mot en, två mot två och tre mot tre. Intensiteten i detta var stenhård, inte bara för att man inte ville förlora utan för att det var ett bra sätt att hålla värmen. Efter detta övergick man till ett matchspel med nedanstående startelvor. Jag såg en del av detta men gick efter en stund p g a kylan och tidsbrist.

Sandberg/Strömberg
Azulay - Bjärsmyr - Valgardsson
Bärkroth - Johansson - Ohlsson
Stiller - Alnäs

Engvall - Hysen
Larsson - Haglund - Selakovic
Jonsson - Waehler - Guiterez
Alvbåge/Dahlin

Bifogar även några bilder från detta kyliga pass (klicka på bilden för att se större bild).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar