Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 2 februari 2013

West Brom borta

Med tre raka kryss i ligan är det dags för Spurs att börja plocka trepoängare för att hänga med i toppen av tabellen och försvara sin Champions League plats. I och med att man är ute ur FA-cupen så är det bara Europa League som kan "distrahera" ligaspelet men truppen ska räcka till för det.

Även om det var ett magert transferfönster som stängdes i veckan så var det ett som signalerar ett långsiktigt tänkande. Lewis Holtby är ett framtidsnamn och de unga spelare som har lånats ut kommer få värdefull erfarenhet under våren. Spurs har fortfarande en riktigt stark startelva men bytesalternativen är inte så många som man skulle önska.

Adebayor spelar fortfarande i Afrikanska mästerskapen så han är inte med imorgon. Togo spelar kvartfinal imorgon där jag hoppas de förlorar för annars missar han även matchen nästa helg. Nyförvärvet Holtby kommer sannolikt inte att spela från start imorgon, om jag tolkar en intervju med AVB rätt, men jag klämmer ändå in honom i min önskade startelva istället för Dempsey. Resten av startelvan känns ganska självklar.

Lloris
Walker - Dawson - Vertonghen - AssouEkotto
Lennon - Parker - Dembele - Bale
Holtby
Defoe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar