Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 1 mars 2013

Säsong för årsredovisningar

Det är ju den här tiden på året som alla allsvenska lag presenterar sina årsredovisningar och har sina årsmöten. Senast idag presenterade Häcken en riktigt stark rapport. Den närmaste tiden ska det bli intressant att se vad Elfsborg presenterar men även vad nedflyttade Gais kan trolla ihop.

2 kommentarer:

 1. Elfsborg kommer presentera en vinst på 2 miljoner, men de har gjort en fuling och bokfört försäljningen av Hiljemark som skedde i januari i år på 2012. Nettovinsten på Hiljemark var 16 miljoner och de hade alltså gått back 14 miljoner utan den.

  Har du lyckats uppdatera din tabell med IFK-spelarnas inköpsvärde och avskrivningar över kontraktstid? Jag får inte riktigt ihop det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min tabell fick sig en rejäl törn i den senaste årsredovisningen. Får inte heller ihop det just nu men jag experimenterar med några transfervärden för att få det att stämma.

   Radera