Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 7 april 2013

En fullbordad kanonvecka

En kanonvecka är nu fullbordad med tre segrar och 6-0 i målskillnad. I dagens match var Blåvitt överlägsna även om lite premiärnerver höll på att ställa till det i början av andra halvlek.

Två distansskott av Philip Haglund och David Moberg Karlsson säkrade dock segern och däremellan fanns det bud på fler mål. Närmast ytterligare mål var DMK vars frilägesskott räddades på mållinjen men även Mikael Dyrestams volleyskott i stolpen förtjänade ett bättre öde. Och naturligtvis borde Tobias Hysén ha satt straffen - det är andra raka straffen han missar nu och i båda fallen har han inte ens träffat målet. Vem ska ta över som straffskytt innan vi får ett efterhängset straffspöke på halsen?

Kanske borde Jakob Johansson eller Philip Haglund göra det för just nu är det de båda som ser till att det är full fart i det blåvita maskinrummet. De bildar allsvenskans hetaste mittfältspar och båda har nu även pangat in var sitt distansskott. Jakob Johansson verkar dessutom ha utvecklat en förmåga att dribbla sig ur de flesta svåra situationer och vinner otroligt mycket boll. Jag är säker på att någon av dem skulle kunna bli riktigt bra på straffar också.

Nu väntar en hel veckas välförtjänt vila för spelarna innan det är dags för nästa match mot Elfsborg nästa måndag. Bara att passa på att njuta tills dess av att befinna sig i toppen av den allsvenska tabellen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar