Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 2 juli 2013

Nu börjar sommaren även i London

Nu när Confederations Cup är slut så kan transfersäsongen börja även för Spurs eftersom deras två första transfer targets har befunnit sig i spel där.

Den brasilianske mittfältaren Paulinho harnbekräftat att han är på väg till Spurs och nu väntar man bara på att Tottenhams hemsida ska bekräfta affären, vilket sannolikt sker så fort spelaren har hunnit flyga till London och göra sin medical.

Även den spanske anfallaren David Villa ligger högt upp på Spurs önskelista och även om 32 år är en relativt hög ålder för en anfallare så är Villa en klassspelare som kan lyfta det liljevita anfallet under 1-2 års tid. Jag hoppas att man kan ro i land även den här affären snart.

Därutöver så försöker Spurs sälja av en del spelare som Huddlestone, Assou-Ekotto och kanske även Jermaine Defoe samtidigt som man säkert letar efter fler anfallare. Och naturligtvis är det fortfarande en öppen fråga hur det blir med Gareth Bale - lyckas man hålla Real Madrid stången eller får man svårt att stå emot de hysteriska summor som det pratas om?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar