Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 16 juli 2013

Swindon borta

Spurs spelar försäsongens första träningsmatch ikväll och startelvan har just släppts. Den innehåller som väntat en mix av A-lagsspelare och yngre talanger där det mest intressanta är att man startar med en tydlig 4-3-3 uppställning. Med tanke på den trupp som Spurs har just nu och med tanke på AVB´s historia så skulle det inte vara en oväntad utveckling om Spurs började röra sig åt det hållet den här säsongen.

Det verkar som att Spurs sliter hårt för att slutföra sina önskade transfers så snart som möjligt för att få en färdig trupp. Just nu skvallras det mest på nätet om en anfallare (Benteke i Aston Villa) och en ytter (Chadli i Twente) på väg in och en rad spelare (Parker, Huddlestone och Adebayor) på väg ut. Och just nu tyder det mesta på att Gareth Bale kommer att stanna ett år till i Spurs även om jag inte vågar slappna av helt ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar