Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 18 juli 2013

Trencin hemma

Nu är det dags för Blåvitts första Europaäventyr på tre år. Man måste vinna tre kvalomgångar för att nå Europa League och den första motståndaren kommer från Slovakien. Redan nu på fredag lottas dessutom nästa omgång av kvalet där jag hoppas att Blåvitt drar ett spännande semesterresmål åt mig.

Blåvitt har ju haft stora skadebekymmer och fortfarande är det glest på de defensiva positionerna i laget. På de offensiva platserna finns det tack och lov större valfrihet i startelvan nu när Daniel Sobralense och Philp Haglund är tillbaka och Lasse Vibe är spelklar. Lasse har inte imponerat på mig på de träningar och U21-match som jag har sett hittills med honom så jag hoppas han höjer sig rejält nu när det vankas tävlingsmatch.

Blåvitt har ingen allsvensk match kommande helg så man kan verkligen gå all in på den här matchen för att få med sig ett bra resultat till returen nere i Slovakien. Några mål framåt och en hållen nolla bakåt hade varit nice!

Alvbåge
Salomonsson-Dyrestam-Jonsson-A. Johansson
Vibe-J. Johansson-Haglund-Larsson
Hysen-Söder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar