Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 25 juli 2013

Underbart är kort

Årets Europaäventyr tog tyvärr slut innan Blåvitt ens hunnit spela en hemmamatch på riktigt. Jag hittade ingen stream till dagens match så jag kan inte bedöma den utan väljer istället att fokusera på de missade målchanserna i den första matchen som naturligtvis har en stor påverkan även på dagens match. Blåvitt brände en gyllene möjlighet till avancemang och jag hoppas att alla är medvetna om det.

Nu gäller det att laget på tre dagar kan ladda om och studsa tillbaka med en grym revanschlusta till söndagens toppmatch i Allsvenskan mot Helsingborg. Till den matchen vill jag skicka med två små ljusglimtar av hopp:
  • John Alvbåge knep en straff idag när det stod 1-0 till Trencin och höll oss kvar i matchen ett litet tag till. John har varit viktig för laget hittills i år och fortsätter han att spela bra kan det trots allt bli en positiv höst.
  • Pontus Farnerud spelade en hel halvlek idag och det får ses som ett fall framåt. Jag är spänd på hur detta påverkar hans kommande rehab och om han finns tillgänglig även på söndag. Kanske är han äntligen på väg tillbaka på riktigt?
Bara att bryta ihop och komma igen. Säsongen är absolut inte slut ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar