Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 31 augusti 2013

Arsenal borta

Det är dags för North London Derby imorgon och just nu känns det som att Spurs har ett stort övertag inför den matchen. Vi har en bättre trupp, en bredare trupp, en mindre skadedrabbad trupp och vi har värvat fler och bättre spelare den här sommaren! Ett derby är dock alltid ett derby och Spurs har förlorat stort vid de senaste besöken på Emirates så jag tar inte ut något i förskott.

Spurs har köpt många nya spelare inför den här säsongen och det kommer ta ett tag att spela ihop dem till ett väl fungerande lag. På de defensiva positionerna har spelaromsättningen varit mindre och nyförvärven har anlänt tidigare och haft tid att komma in i lagets spel. Fyra raka segermatcher utan insläppta mål vittnar om att försvarsspelet börjar sätta sig. I det offensiva spelet råder det fortfarande en viss osäkerhet och bristande organisation och man bör komma ihåg att Spurs ännu inte har gjort något spelmål i Premier League den här säsongen.

Startelvan imorgon känns ganska given även om jag fortfarande inte är helt säker på om AVB planerar att spela 4-2-3-1 eller 4-3-3 framöver. Det är tveksamt om de senaste nyförvärven får någon speltid imorgon förutom Lamela som kanske får ett inhopp i andra halvlek? Jag hoppas dock att Holtby, som gjorde en bra match i torsdags, får ett inhopp imorgon och jag vill även se Lennon spela igen.

Lloris
Walker - Dawson - Vertonghen - Rose
Paulinho - Capoue
Townsend - Dembele - Chadli
Soldado

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar