Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 31 augusti 2013

Åtvidaberg hemma

En sista match återstår innan landslagsuppehållet och för Blåvitt handlar det om att försöka hänga kvar i toppen och hoppas att de andra topplagen snubblar lite. För trots förlusten mot Malmö förra veckan så är inte guldstriden avgjord ännu.

Mattias Bjärsmyr är avstängd imorgon efter ett onödigt gult kort senast och just nu befinner sig Jakob Johansson, Philip Haglund, Kjetil Waehler och Daniel Sobralense endast ett kort ifrån en avstängning. Det kan bli en viktig faktor i vilken match man "tar" sitt nästa gula kort och vilken som är den nästföljande matchen. Maximal otur skulle väl vara om flera av de här spelarna fick sitt nästa kort i samma match.

Vid dagens träning spelade den tänkta startelvan mot resterande spelare och det var en ganska väntad uppställning. Det här är det bästa som Blåvitt kan ställa upp med just nu och sen hoppas jag att man använder sig av Sam Larsson och Darijan Bojanic i smarta byten i andra halvlek. Särskilt Bojanic har sett pigg ut på träningarna och bjuder alltid på överraskningar i sitt sätt att spela.

Alvbåge
Salomonsson - Waehler - Jonsson - A. Johansson
Vibe - J. Johansson - Haglund - Farnerud
Söder - Hysén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar