Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 4 augusti 2013

Bäst i Göteborg

Liksom i våras så lyckas Blåvitt besegra Häcken och det är första gången sen Hisingslaget kom upp till Allsvenskan 2009 som Blåvitt tar sex poäng mot dem under en säsong. Härligt att lyckas bryta den sviten och visa alla vilket lag som är bäst i Göteborg!

Robin Söder fortsätter att göra mål för sjätte matchen i rad och växer även som spelare hela tiden. Stark i kroppen tvekar han inte längre att tackla och hans passningsspel och framspelningar blir allt vassare. Han och Tobias Hysén gav Häckens backlinje mycket att göra idag medan våra yttrar Lasse Vibe och Sam Larsson hade en lite sämre dag på jobbet. Hårdast av alla slet som vanligt Philip Haglund och Jakob Johansson på det centrala mittfältet.

På skadefronten är det numera ett steg framåt och ett steg tillbaka. En färdigrehabad Kjetil Waehler fick dessvärre kliva av i andra halvlek med en befarad ledbandsskada som förhoppningsvis visar sig vara lindrig. Blåvitt har en väldigt tunn trupp nu och behöver få tillbaka spelare som Stiller, Gerzic, Sobralense, Augustinsson och Bjärsmyr för att få upp bredden i laget och avlasta de som nu måste spela 90 minuter match efter match.

Nämnde jag förresten att Blåvitt är bäst i Göteborg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar