Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 16 augusti 2013

Elfsborg hemma

Imorgon är det dags för västderby och Blåvitt har alla förutsättningar att haka på toppstriden om man vinner den matchen. Blåvitt har ju inte förlorat mot Elfsborg sedan 2003 på hemmaplan och förhoppningsvis håller den trenden i sig ett tag till.

Den blåvita skadekrisen börjar ebba ut nu när fem spelare (Söder, Waehler, Augustinsson, Sobralense och Stiller) har blivit tillgängliga för spel och ytterligare en (Bjärsmyr) blir det inom kort. Även Farnerud har ju varit piggare den senaste tiden och hans dryga 70 minuter mot Syrianska var imponerande. Om han bedöms klara mer än 45 minuter imorgon så blir det en plats i startelvan, annars börjar han på bänken.

Utöver frågetecknet kring Farnerud så är det en ganska självklar startelva som tar sig an morgondagens match. Imorgon har dessutom Stahre, för första gången på länge, både kvalitét och bredd på sin avbytarbänk i form av Sobralense, Larsson, Bojanic, Augustinsson, Stiller och Engvall.

Alvbåge
Salomonsson - Waehler - Jonsson - A. Johansson
Vibe - J. Johansson - Haglund - Farnerud
Söder - Hysén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar