Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 21 augusti 2013

Lund borta

Så var det dags att påbörja ett nytt cupäventyr som förhoppningsvis kan leda till att Blåvitt får strajpa om sin buss igen. En seger i morgondagens match ger ju en biljett direkt till gruppspelet under våren 2014 och naturligtvis ska Blåvitt fixa detta.

Man åker ner till Skåne imorgon med en stark trupp där endast Philip Haglund och Pontus Farnerud stannar hemma. Från dagens träning har det skvallrats om nedanstående startelva som innebär comeback för både Mattias Bjärsmyr och Ludwig Augustinsson. Jag tycker det är bra att Blåvitt tar morgondagens match på stort allvar men så snart som matchbilden och resultatet tillåter hoppas jag att man byter ut Lasse Vibe och Tobias Hysén, som har spelat mycket den senaste tiden, för att vila dem inför söndagens match mot Malmö.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Jonsson - Augustinsson
Vibe - Johansson - Bojanic - Sobralense
Larsson - Hysén

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar