Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

torsdag 29 augusti 2013

Några tog chansen ikväll

Med 5-0 i ryggen från den första matchen blev det aldrig spännande ikväll men det var ändå kul att se ett offensivt Spurs som försökte göra mål hela tiden och som fick in tre mål till på Tblisi. Med tanke på alla nyförvärv som förväntas ansluta de kommande dagarna så var det här sista chansen för vissa av spelarna att visa upp sig. Och några tog chansen medan andra inte gjorde det.

Andros Townsend har bra flyt just nu och att han byttes ut tidigt tyder på att han är en potentiell startspelare på söndag mot Arsenal. Lewis Holtby, som nyss kommit tillbaka efter skada, stärkte också sina aktier med bra offensivt spel, ett vackert mål och en framspelning. Och Defoe visade som vanligt hur giftig han kan vara inne i straffområdet med två mål idag.

Bland de som kanske behöver förbereda sig på en utlåning eller försäljning de kommande dagarna finns Kane och Sigurdsson. Gylfi är en sympatisk spelare som jag gillar men jag tror inte han kommer att klara konkurrensen på Spurs mittfält denna säsong. Även talangen Carroll skulle kanske må bra av en utlåning för att säkerställa att han får regelbunden speltid under det kommande året?

Transferfönstret närmar sig sitt slut och Spurs har som vanligt en spännande och intensiv sista helg. 4-5 spelare förväntas komma in och lika många kommer sannolikt att lämna. Ladies and Gentlemen, it´s Levytime soon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar