Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 25 augusti 2013

Swansea hemma

Dagens Premier League match mot Swansea krockar ju med Blåvitts bortamatch mot Malmö men det ska nog gå att hålla ett öga på båda tillställningarna. Eftersom Spurs match börjar en halvtimme tidigare får man väl hoppas på en rejäl offensiv direkt från start som ger tre snabba mål så att man sedan kan lägga mer energi på den andra matchen.

Det är fortfarande svårt att bedöma kvalitén i det liljevita lagbygget. Segrarna mot Palace och Tblisi var för enkla och det går inte att se ännu var vissa spelare gör störst nytta i laget. Två spelare som imponerade på mig den gångna veckan var Townsend och Capoue och de får plats i min startelva - undrar om AVB resonerar likadant? Jag undrar även vem som ska stå för det kreativa arbetet på det offensiva mittfältet framöver nu när transfern av Willian gick upp i rök? Idag blir det nog Dembele eller Sigurdsson och det är kanske där som man även kan stoppa in Holtby när hans rehab är avslutad?

Nu börjar även jag inse att Gareth Bale kommer att lämna Spurs. Jag har i det längsta försökt hålla hoppet uppe men det går inte längre. Sannolikt blir hans övergång till Real klar under kommande vecka och jag kommer att gråta en skvätt då.

Lloris
Walker - Dawson - Vertonghen - Rose
Paulinho - Capoue
Lennon - Dembele - Townsend
Soldado

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar