Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 11 augusti 2013

Syrianska borta

Blåvitt har fortfarande en chans att hänga på i toppstriden om man fortsätter att ta trepoängare i sina matcher. Jag fasar dock inför dagens match mot Syrianska efter säsongens två tidigare bottennapp mot Öster och BP. Den gemensamma nämnaren kring dessa matcher är ju att ett skadedrabbat Blåvitt har väldigt svårt att komma upp i normal standard mot dessa bottenlag samtidigt som motståndaren vittrar blod och anstränger sig lite extra. 1-2 mot Öster och 1-2 mot BP gör fortfarande ont och jag hoppas slippa mer smärta idag.

Robin Söder har kört rehab de senaste dagarna men sannolikt så fixar han att spela idag och får förhoppningsvis göra mål för sjunde matchen i rad. Jag är inte lika säker på att Kjetil Waehler är redo för spel och Pontus Farneruds höft ska man inte riskera på konstgräset om det inte blir absolut nödvändigt i andra halvlek. Funderar även på vem av Sam Larsson och Darijan Bojanic som skulle göra det bäst på vänsterkanten och väljer Sam från start men hoppas på inhopp av Darijan i andra halvlek.

Alvbåge
Salomonsson - Dyrestam - Jonsson - A. Johansson
Vibe - J. Johansson - Haglund - Larsson
Söder - Hysén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar