Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

lördag 21 september 2013

Cardiff borta

Spurs spelar borta mot Cardiff imorgon och det är den typen av matcher som man helst bör vinna för att vara ett topplag hela säsongen. Spurs har ju en historia av att tappa billiga poäng mot svagare lag men hittills den här säsongen så har man faktiskt full pott mot Crystal Palace, Swansea och Norwich.

Matcherna kommer riktigt tätt nu med Tromsö i torsdag, Cardiff imorgon söndag och Aston Villa redan på tisdag. AVB har varit förbannad i media över tisdagens match i Ligacupen som han menar kommer alldeles för tätt inpå söndagens Premier Leaguematch och innebär en ökad skaderisk. Till saken hör även att motståndaren Aston Villa spelar sin match i Premier League redan idag och därmed får en dags extra vila inför ligacupmatchen.

Det betyder att Spurs kommer att använda sig av hela truppen för att balansera belastningen och helst vinna alla dessa matcher. Vänsterbacken Rose drog på sig en skada i torsdagens match som gör det lite osäkert om han kan spela imorgon och fortfarande så finns Lennon, Chadli och Capoue på skadelistan. Danske mittfältaren Christian Eriksen har fått en kanonstart i Spurs och lär ta en plats på det offensiva mittfältet. Även om Lamela på sikt är en given startelvaspelare så tror jag att man spelar in honom i den engelska spelstilen i lagom takt - han får säkert börja på bänken imorgon medan han kanske spelar från start på tisdag.

Lloris
Walker - Dawson - Vertonghen - Naughton
Paulinho - Sandro
Eriksen
Townsend - Soldado - Sigurdsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar