Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

tisdag 3 september 2013

En stillsam dag

För första gången på länge så blev det en stillsam transfer deadline day för Spurs. Trots en del rykten kring bl a Coentrao och Hulk så höll Daniel Levy i plånboken. Det enda konkreta som hände var utlåningarna av Assou-Ekotto och Carroll.

Tittar man på hela transferfönstret så har Spurs värvat enormt mycket kvalitet som man nu måste spela samman till ett lag. Jag är mycket nöjd med transferfönstret som helhet även om det finns vissa mindre delar som kunde varit bättre. Jag hade t ex gärna sett Adebayor lämna och jag hade gärna sett en ny anfallare som backup till Soldado och en ny vänsterback.

Jag är dock extra glad att både Defoe och Lennon stannade trots en del rykten som sa att de var transferlistade. Båda två är Yiddos och står för en kontinuitet och historisk förankring i en trupp som innehåller så många nya ansikten. Även om de inte kommer att finnas i startelvan lika ofta som förr så är de en viktig del av klubbens själ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar