Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 29 september 2013

Ge inte upp!

Det var fanimej inte roligt att komma hem från London till beskedet att Blåvitt har gått på en rejäl mina i guldstriden. Riktigt bittert att förlora idag men än är inte säsongen slut och det finns många viktiga poäng att spela om.

Även om det känns avlägset just nu så finns det fortfarande möjligheter att vinna Allsvenskan. Malmö spelar visserligen bra men har svåra matcher kvar och har dessutom en förmåga att vika ner sig emellanåt. Så länge chansen finns kvar så måste man tro på den - större mirakel har hänt!

Och även om guldtåget skulle gå så har det en stor betydelse om Blåvitt skulle lyckas säkra en europaplats redan nu. Visst kan man (förhoppningsvis) vinna cupen till våren igen men det ger mycket bättre förutsättningar att bygga en trupp för europaspel redan nu i vinter. Kanske kan det även vara en avgörande faktor när man ska prata kontraktsförlängningar med några spelare?

Nu gäller det att Mikael Stahre plockar fram alla sina coaching skills och gjuter nytt mod i sina spelare så att man avslutar den här säsongen som vinnare. Ge inte upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar