Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 15 september 2013

Halmstad borta

Landslagsuppehållet är äntligen slut och slutspurten i Allsvenskan kan köra igång. Tittar man på spelschemat så är det inte alls omöjligt att komma ifatt de övriga topplagen men då krävs det många trepoängare framöver. Och för Blåvitt krävs det att man kan höja sig i matcherna mot bottenlagen för det är där som man har gått på säsongens största minor hittills.
 
Truppen börjar bli ganska fri från skador och det är egentligen bara på vänsterbackspositionen som man fortfarande har tunga skadeavbräck med Mikael Dyrestam och Ludwig Augustinsson borta. På övriga positioner ställer Blåvitt upp med sitt starkaste lag och man har många bra bytesalternativ på avbytarbänken.

Ett orosmoln är avstängningshotet som vilar över Kjetil Waehler, Jakob Johansson, Philip Haglund och Daniel Sobralense vid nästa gula kort. Helst bör de inte dra på sig några varningar i morgondagens match så att man kan ställa upp med starkaste lag även i nästa match mot Gnhiet.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Waehler - A. Johansson
Vibe - J. Johansson - Haglund - Farnerud
Söder - Hysén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar