Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

fredag 27 september 2013

London calling

Det vankas Londonderby imorgon mot Chelsea och det ska bli skoj att se matchen på plats på White Hart Lane. Grymma platser mitt på East Stand väntar!

Chelsea är en riktigt tuff motståndare och AVB kommer att behöva matcha det bästa han har för att slå dem. Just nu tror jag det innebär att Sigurdsson spelar som vänsterytter även om konkurrensen är riktigt hård på den positionen. Spurs har dock en mycket tung avbytarbänk med spelare som Sandro, Chadli, Defoe, Lamela och Holtby vilket ger AVB goda möjligheter att förändra matchbilden vid behov. Matchen i matchen mellan AVB och Mourinho kommer också att bli intressant att följa.

Lloris
Walker - Dawson - Vertonghen - Rose
Paulinho - Dembele
Eriksen
Townsend - Soldado - Sigurdsson

Årets Tottenham Hotspur är en stark lagmaskin med både bredd och spets där alla tar ansvar för spelet och inte längre förlitar sig på en enda stjärnspelare. Hittills under säsongen så har man på nio tävlingsmatcher gjort 22 mål framåt och bara släppt in ett mål bakåt vilket är ganska imponerande. Visst kan Spurs fortfarande bli effektivare i sitt anfallsspel och visst har man fortfarande en del viktiga spelare på skadelistan men det mesta känns riktigt bra just nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar