Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

söndag 22 september 2013

Mordor hemma

Blåvitt är på väg in i en tuff vecka med allsvenska matcher på måndag, torsdag och söndag och så här mitt uppe i guldstriden är det bara trepoängare som räknas. Nu tappade visserligen Helsingborg lite överraskande poäng idag men Malmö vann sin match. Blåvitt måste därför vinna imorgon!

Matchen mot Mordor har varit utsåld sedan länge, åtminstone när det gäller hemmasektionerna. På bortaståplats verkar det fortfarande finnas platser kvar men det kommer nog vara fullt av orcher där när matchen väl börjar. Det kommer att bli en het match med mycket känslor och ett jävla tryck!

Mot Halmstad klarade Pontus Farneruds höft bara ett inhopp men jag hoppas att han är redo för spel från start imorgon. Även på vänsterbacken finns det ett litet frågetecken om Mikael Dyrestam verkligen är redo för 90 minuters spel eller om Adam Johansson får fortsätta där ett tag till. Resten av startelvan är glasklar.

Alvbåge
Salomonsson - Bjärsmyr - Waehler - A. Johansson
Vibe - J. Johansson - Haglund - Farnerud
Söder - Hysén

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar