Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

måndag 23 september 2013

Offside

Ibland är det offside och ibland är det inte offside, ibland ser man en offside och ibland ser man inte någon offside, ibland blir det offside på Gamla Ullevi och ibland blir det inte offside, bättre en offside med sig än tio offside emot sig och ingen blåser offside i Göteboooorg!


När röken väl hade lagt sig efter inmarschtifona så startade en elektrisk match där säsongen stod på spel för båda lagen. Typ vinna eller försvinna. Och Blåvitt tog tag i den här matchen och brottade effektivt ner gnhiet där man inte vek sig en tum någonstans på planen. Visst fick gnhiet rulla lite väl mycket boll emellanåt och visst fick de slå oroväckande många bollar framåt på innermittfältet men oavsett vad de gjorde så hade de alltid en mordisk ängel i hälarna.

Idag får alla i Blåvitt överbetyg för sin insats! Alla slet som fan och ingen gav upp! Vi har en frisk och stark trupp som just nu är beredda att göra det hårda jobbet som krävs. Att båda våra anfallare Tobias Hysén och Robin Söder gör mål och att vi har en super-sub i Sam Larsson kan vara en avgörande fördel i de kommande matcherna. Det här var visserligen bara den första av tre matcher den här veckan men den var fanimej den absolut viktigaste!

Har jag förresten sagt något om offside idag? Jag vet att Henok Goitom har gjort det.... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar