Min digitala oas där jag kan fundera, filosofera, grubbla, räkna, värdera, analysera, sammanställa, svära, rasa, jubla, skratta, gråta, fantisera, drömma, spekulera och lära mig mer om de två fotbollslag som berör mig allra mest...

onsdag 18 september 2013

Tromsö hemma

Europa League börjar imorgon och Spurs har ju hamnat i en relativt behaglig grupp med Tromsö, Sheriff och Anji Makhachkala. Det ska inte vara några problem att ta sig vidare till slutspelet och med dessa relativt enkla lag så ger det AVB stora möjligheter att rotera så mycket han vill för att utnyttja hela truppen.

I morgondagens match lär alla spelare som inte spelade senast få speltid från start. På skadelistan finns just nu Capoue, Chadli samt Lennon och det är fortfarande oklart om mittbacken Chiriches har fått sitt arbetstillstånd i England. Om han får spela så kommer han att återfinnas i startelvan, annars blir det säkert Vertonghen som tar mittbacksplatsen. Jag hoppas dock att de skadade spelarna är tillbaka inom kort för de kommande tre veckorna är det dubbla matcher varje vecka.

Spurs har bara släppt in ett enda mål den här säsongen och det finns ingen anledning att släppa in fler imorgon. I offensiven hoppas jag att Lamela, Holtby och Defoe, som inte spelat så mycket hittills, börjar vänja sig vid AVB´s 4-3-3 uppställning och hittar rätt med löpvägar och passningar. Jag önskar mig a clean sheet och många mål framåt imorgon!

Friedel
Naughton - Kaboul - Chiriches - Fryers
Paulinho - Holtby - Sandro
Townsend - Defoe - Lamela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar